REFERANSER

DIN EVALUERING

Du som kunde er særdeles viktig for oss. Vårt mål er å ha fornøyde kunder, derfor vil vi pent be om at du som kunde bruker 5 - 10 min på og gi oss din evaluering av det arbeidet og den tjenesten vi har levert. 

Vårt mål er å levere god service, med høy faglig kvalitet. 

Ris og ros er like viktig. 

LES HVA NOEN AV VÅRE KUNDER SKRIVER

Tok kontakt med Trond for utførelse av renhold etter oppussing i leiligheten vår. Han dro på befaring som avtalt. Dokumenterte mye og godt. Tok seg tid til å gjøre det lille ekstra. Sånt gjør kunden glad. Sendte bilder og dokumenterte sluttproduktet. Ryddig og proft hele veien. Fikk kontrakt og avtalt pris.

Kan trygt anbefale Trond og RenholdsPartner Oslo og Viken.

Bjørnar Nilsen

Privat kunde - Fredrikstad

Jeg tok kontakt med RenholdsPartner Oslo og Viken med ønske om flyttevask på vår villa. Vi fikk et ryddig tilbud, og jobben ble gjort til avtalt tid, og vi la merke til at han hadde utført ekstra renhold utover det som var avtalt, noe vi satte veldig pris på. Så meget fornøyd med Trond og RenholdsPartner Oslo og Viken, og kan trygt anbefale han.

Vi hadde kun telefon og e-post kontakt, men følte oss raskt trygg på at Trond kunne sitt fag.

Randi Evenstad

Privat kunde - Tomter / Fredrikstad

Min sønn anbefalte Trond og RenholdsPartner Oslo og Viken, da jeg ønsket flyttevask i vår enebolig. Trond kom på en befaring, og jeg fikk en pris på jobben med en gang. Vi avtalte tid for utførelse og jeg fikk en ryddig og oversiktlig avtale. Jeg var meget fornøyd med jobben som ble utført, og overrasket at han også hadde gjort rent inne i sikringsskapet.

Kan trygt anbefales.

Siw M. Søvik Prestøy

Privat kunde - Greåker / Sarpsborg

Vi kontaktet RenholdsPartner Oslo og Viken for å få en pris på utvendig vindusvask av våre kontorlokaler. Trond kom på befaring, og vi fikk en pris umiddelbart, som inkl. lift. Han utførte renholdet på to dager, og vi ble veldig fornøyd med resultatet og den raske og gode servicen.

Trond var ryddig og pliktoppfyllende fra start til slutt. Vi kommer absolutt til å benytte oss av han og RenholdsPartner Oslo og Viken flere ganger.

Rigmor H. Olavesen

SS Consult og Resepsjonstjeneste

Jeg kontaktet Trond i RenholdsPartner Oslo og Viken for å ta en titt på flere slitte gulvbelegg i vårt lokale. Trond kom på befaring. To dager etter mottok jeg et tilbud som spesifiserte to ulike alternativer Trond anbefalte. Etter litt dialog frem og tilbake endte vi med å få utført en oppskuring av gulvbeleggene, samt påføring av ny polish. Trond avsluttet med å glanse opp gulvene, og resultatet ble overraskende bra. Prisen for jobben var absolutt konkurransedyktig opp i mot de større renholdsfirmaene vi også fikk tilbud fra,

Vi anbefaler Trond og

RenholdsPartner Oslo og Viken

Arne Finseth

Områdesjef i Nor Invent

Jeg har brukt RenholdsPartner Oslo og Viken til utførelse av Airbnb renhold av vår leilighet på Hvaler i sommer (2020).

Var litt skeptisk til hvordan dette ville fungere da dette har vært første gang jeg har leid ut leiligheten slik.

Trond har virkelig fungert som en trygg og god støttespiller, han er veldig ryddig og proff.

Renholdet ble utført til avtalt tid, og mottok oversiktlig samlefaktura.

Jeg kan trygt anbefale RenholdsPartner Oslo og Viken til andre.

Karin Kristiansen

Privat Airbnb utleier fra Hvaler

Vi i AF Energi & Miljøteknikk engasjerte RenholdsPartner Oslo og Viken ved Trond for byggrenhold og ferdigstillelse av 170m2 teknisk/fjernvarme rom på Billingstad før overlevering. De ansatte som skulle utføre oppdraget gjennomførte AF Gruppen sin sikkerhetsopplæring/HMS før utførelse i tråd med våre retningslinjer.

Renholdspartner Oslo og Viken kan absolutt anbefales, lett og tydelig kommunikasjon, samt jobben de gjorde var helt fantastisk.

Marta Zlotkowska

Prosjektleder for AF Energi & Miljøteknikk

Tok kontakt med RenholdsPartner Oslo og Viken ved Trond for utførelse av hovedrengjøring av toaletter i kjeller, som ikke har vært i bruk på mange år, samt innvendig vindusvask av innvendig vegg-vinduer i vårt kontorlokale. I tillegg til byggrenhold i forbindelse med ferdigstillelse av nytt kontorlandskap for nye leietaker.

 Perfekt vask til svært hyggelig pris. Rask og effektiv. Anbefalles.

Terje Nicolaysen

Frigaard Property Group

I forbindelse med dødsbo til min mor, valgte jeg RenholdsPartner Oslo og Viken til utførelse av nedvask av leiligheten hennes. Jeg ble positivt overrasket da de tilbydde seg å tømme søppel for oss også, en fin ekstra service for oss som allerede hadde mye å gjøre. Jeg takker for rask, effektivt og godt utført renhold. Anbefalles.  

Trine Johannesen

Privat kunde - Sarpsborg

Vi kontaktet Trond hos RenholdsPartner Oslo og Viken da vi skulle pusse opp leiligheten til min mor i Fredrikstad. Den var svært møkkete og bar preg av røyking i mange mange år. De gjorde en super og proff jobb, til avtalt tid og pris. Anbefales på det sterkeste

Ida Skullerud

Privat kunde - Fredrikstad

Jeg kontaktet RenholdsPartner Oslo og Viken i forbindelse med flyttevask av min leilighet på Yven. Jeg kontaktet de på en fredag, og renholdet måtte være utført senest søndag. Noe de fikset. Jobben ble befart av eier av huset, og hun var meget fornøyd, og opplyste om at de som hadde vært der var proffe renholdere. Prisen ble avtalt på forhånd, og betalingen ble gjort på VIPPS mot kontantfaktura / kvittering. Veldig ryddig og god service. Kan trygt anbefale dette firma. 

Gard Futhseter

Privat kunde - Sarpsborg

Kontaktet RenholdsPartner Oslo og Viken i forbindelse med gulvbehandling av en stor leilighet for en kunde av oss i Tønsberg. Det ble avtalt befaring/vurdering av oppdraget ved ankomst av avtalt dato. Renholderen som kom virket veldig proff og tok en vurdering av gulvets tilstand og tok over med dirkete dialog med vår kunde og anbefalt renhold og gulvbehandling i forhold til at gulvene ikke var gjort noe med på 25 år. Renholderen hadde god dialog hele veien med kunden, og oss som oppdragsgiver. Vår kunde kommenterte ved befaring at de var meget fornøyd, og særdeles overrasket over resultatet, da var blitt mye bedre enn de hadde forventet var mulig med disse gulvene. .   

Egil

Store Mæla Gård Antik DA